1
Particulieren
Persoonlijke rechtsbescherming

Particulieren

Indien U als particulier tegen een economisch sterke onderneming of de overheid moet procederen, dan wilt u er zeker van zijn dat uw partijgenoot (rechtsbijstandverlener) een expert is. Wij bieden u expertise en gewichtige bijstand!

Lees verder

2
Ondernemers
Speciaal voor u als ondernemer

Ondernemers

Ondernemers hebben belang en behoefte bij een ander soort bijstand dan particulieren. Een ondernemer wil problemen vóór zijn! Ons kantoor voorkomt en voorziet problemen.

Lees verder

3
Archief
Ons geschiedenis, Ons gewicht

Archief

Men zegt wel eens 'Je verleden is niet wie je bent', maar ons verleden laat precies zien wie wij zijn; deskundige juristen die tot het einde gaan en geen verlies kennen!

Lees verder

4
Werkwijze
Wat is onze strategie?

Werkwijze

Een goede jurist is ook een goede strateeg; hij kent de wet en de jurisprudentie en baseert daarop zijn strategie zodat uw verdediging niets minder is dan een aanval!

Lees verder

Welkom bij Juristenpraktijk Taheri

Juristenpraktijk Taheri biedt u voor een betaalbaar bedrag ondersteuning en 
rechtsbijstand. U kunt zich in een gerechtelijke procedure laten vertegenwoordigen en/of laten bijstaan door één van onze procesjuristen. Van onze praktijk kunt u niets minder dan professionaliteit en voortvarendheid verwachten. Met het inschakelen van onze praktijk bent u er zeker van dat alle benodigde stappen genomen zullen worden om uw recht te behalen en dat wij niet zullen stoppen totdat wij alle wegen bewandeld hebben om gerechtigheid te krijgen. Wij zullen u niet weken of maanden laten wachten voordat wij daadwerkelijk uw zaak zullen behandelen. Uw zaak heeft altijd, hoe gering het ook is, de hoogste prioriteit bij ons. U kunt te allen tijde bij ons telefonische (of per e-mail) informatie inwinnen over (de voortgang van) uw zaak. Bel ons nu en maak een afspraak en u kunt er van uitgaan dat ons professionele team u en uw zaak goed zal behandelen.

 

Wij bieden ondersteuning en rechtsbijstand op het gebied van:

 

 

Speciaal voor de VvE’s, juridisch dienstverleningsabonnement: LEES Verder

Onze dienstverlening in Suriname 

In Suriname bieden wij u bijstand en ondersteuning op de volgende gebieden

  1. Het opstellen van de benodigde documenten: Boedelvolmacht,  Beheervolmacht, Huur- en/of koopovereenkomsten, Overnameovereenkomst ten behoeve van overname van een onderneming, enz.
  2. Opvragen van uittreksels van het hypotheekkantoor.
  3. Het begeleiden van onroerend goed transacties in Suriname; ook in het geval u zelf niet naar Suriname kunt/wilt reizen.
  4. Het legaliseren van uw handtekening op documenten.